Om boligerne

Boligerne bestod oprindeligt at 20 lejligheder. 2 lejligheder er dog slået sammen således at huset består af 19 lejligheder med 4 (3) lejligheder på hver etage.

Lejlighederne er ens. Lejligheder ud mod gården er en smule større en lejlighederne ud mod gaden. Lejlighederne består i sin grundtanke af en gang, et meget lille køkken, en stue, et soveværelse og et bad/toiliet.

De 10 lejligheder ud mod gården har desuden også altan.

Der hører IKKE loftrum eller lignende til boligerne.

Der er udgang fra stuen i samtlige lejligheder til en smal brandgang der fører ud til brandtrappen. Mange beboere har fejlagtigt ment at det var et opbevaringsrum for lejlighederne med det er en brandgang hvilket betyder at der skal være passage.

Ejendommen har et fælles vaskeri, et cykel /skralderum, en gård samt en fælles tagterrasse.

Vaskeriet koster på nuværende 15 kr. pr. maskine (tørretumler er gratis). Beboerne booker tid med deres vaskelås på tavlen der er placeret ved vaskerummet.

I skralderummet kan man komme af med sit daglige skrald. Stort pap og andet stor skrald er beboerne selv forpligtet til at skaffe sig af med. Bestyrelsen kan anbefale Vasbygade som den nærmeste genbrugsstation.

Samtidig vil bestyrelsen gerne i denne forbindelse appellere til beboerne at udvise respekt for miljø og natur og ikke bruge affaldsvognene til dåser, flasker, giftig maling etc. som skader miljøet.

Bestyrelsen betiller en container 1-2 gange om året til storskrald. Lejlighedsejerne vil modtage besked.

På den fællestagterrasse er der møbler og beplanting til fælles fornøjelse. Det er IKKE tilladt at grille på tagterassen af hensyn til brandfaren.

Vores rengøringsaftale indkluderer IKKE rengøring af tagterrassen så vi forventer at beboerne selv tager ansvar for at efterlade tagterrassen i pæn stand efter brug.

I skrivende stund er bestyrelsen i gang med at få indhentet tilbud til indkøb af nyt dørtelefon anlæg samt få beskrevet den generelle stand af specielt bygningens 2 bagtrapper.